În luna decembrie 2014 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Jurnal de călătorie – Letea şi Sulina și United Colours of London):

– „Iașul meu drag” : expoziție personală de fotografie Marius Romilă, în perioada 2 decembrie 2014 – 2 aprilie 2015, organizată de Asociația Centrul de Promovare Turistică Iași – expusă în Turnul Golia, etajele I și II, Str. Cuza Vodă nr. 51, Iași. Expoziţia cuprinde un număr de 90 fotografii despre Iaşi, 26 dintre ele fiind fotografii aeriene, executate de la înălţime, din avion. Mai multe detalii puteți citi aici.

Afis_Expo

– „Flori de Madeira” : expoziție personală de fotografie Laurențiu Negreanu, în perioada 9-29 decembrie 2014, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției are loc marți 9 decembrie 2014, de la ora 18. Fotografiile expuse pot fi privite (și) online, în albumul de aici.

Afis_Expo

– „Marea Hoinăreală, ediția 2014” : expoziție colectivă de fotografie a participanților la workshop-urile fotografice organizate de Sorin Onișor și Bogdan Comănescu, în perioada 13 decembrie 2014 – 3 ianuarie 2015, organizată de cei doi fotografi amintiți – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul I în zona „Montecatini”. Vernisajul expoziției are loc sâmbătă 13 decembrie 2014, de la ora 18. La fel ca și la precedentele ediții, expoziția este itinerantă – după Iași va fi expusă la București in ianuarie 2015, iar apoi și în alte orașe din țară. Mai multe detalii puteți citi aici și aici.

Afis_Expo

– „Lumea înălțimilor” : expoziție de fotografie de grup – Claudiu Bîrliba, Tudor Ghioc, Bogdan Lucaci și Sorin Untu, în perioada 15-22 decembrie 2014, organizată de Asociația de turism montan „Hai Pe Munte” – expusă la Iulius Mall Iași, etajul 2 în zona McDonalds. Vernisajul expoziției are loc luni 15 decembrie 2014, de la ora 18, în incinta Facultății de Educație Fizică și Sport. Mai multe detalii puteți citi aici.

Afis_Expo

– „Natura Sălbatică a Rusiei” : expoziție de fotografie cu tematică wildlife, în perioada 16 decembrie 2014 – 28 decembrie 2014 7 ianuarie 2015, organizată de Ambasada Federației Ruse în România în colaborare cu Catedra de Slavistică „Petru Caraman” a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Casa de Cultură „Mihai Ursachi” în cadrul proiectului „Cultura Rusă la Iași”. Expoziția cuprinde peste 100 de fotografii realizate în locuri protejate de UNESCO, dar și cu animale extrem de rare (imaginile au fost puse la dispoziție de Agenția Federală ROSSOTRUDNICESTVO) și este expusă la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din Iași, Galeria „Labirint”. Vernisajul expoziției are loc vineri 19 decembrie 2014, de la ora 17. Mai multe detalii puteți citi aici și aici, sau pe eventul FB dedicat proiectului. O parte dintre fotografiile expuse pot fi privite și online, în albumul de aici.

Afis_Expo

Notă: tot în cadrul proiectului „Cultura Rusă la Iași”, vineri 19 decembrie 2014, la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din Iași, s-a vernisat și o a doua expoziție, dedicată celor 700 de ani de la Nașterea Sfântului Serghie de Rodonej, Ocrotitorul Rusiei. Expoziția cuprinde 60 de imagini cu picturi rare ale Sfântului realizate de pictori renumiți și cu miniaturi extrase din letopisețe. Mai multe detalii puteți citi pe eventul FB dedicat proiectului. O parte dintre picturile expuse pot fi privite și online, în albumul de aici.

Afis_Expo

Cristian, 2 decembrie 2014   [Ultima actualizare: 14 ianuarie 2015]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.