În luna ianuarie 2015 la Iași (sau împrejurimi) mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Clipe de aur și 35 – 65):

– „Iașul meu drag” : expoziție personală de fotografie Marius Romilă, în perioada 2 decembrie 2014 – 2 aprilie 2015, organizată de Asociația Centrul de Promovare Turistică Iași – expusă în Turnul Golia, etajele I și II, Str. Cuza Vodă nr. 51, Iași. Expoziţia cuprinde un număr de 90 fotografii despre Iaşi, 26 dintre ele fiind fotografii aeriene, executate de la înălţime, din avion. Mai multe detalii puteți citi aici.

Afis_Expo

– „Salutări din Barcelona” : expoziție personală de fotografie Codrin Buzdugan, în perioada 8-29 ianuarie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 8 ianuarie 2015, de la ora 18. O parte dintre fotografiile expuse pot fi privite și online, în albumul de aici. La terminarea expoziției, toate fotografiile expuse au fost publicate online, putând fi văzute aici.

Afis_Expo

– „Scriitori printre noi” : expoziție colectivă de fotografie, autori Ioan Apetrei, Claudiu Bîrliba, Cristian Gafiţescu, Adrian Purice, în perioada 15-31 ianuarie 2015, organizată de Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” în colaborare cu Clubul Fotografilor din Iași. Este expusă în Sala de expoziţii „Horia Bernea” a Memorialului Ipoteşti, jud. Botoşani, iar vernisajul are loc joi, 15 ianuarie 2015, ora 13. Mai multe detalii puteți citi aici sau aici (inclusiv despre programul manifestărilor „Zilele Eminescu” Botoşani – Ipoteşti, 14-15 ianuarie 2015).

Afis_Expo_Scriitori_m

– „Emoții de toamnă” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 15 ianuarie – 5 februarie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Librăria Cărturești din Palas Mall. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 15 ianuarie 2015, de la ora 18. O parte dintre fotografiile expuse pot fi privite și online, în albumul de aici.

Afis_Expo

Cristian, 13 ianuarie 2015   [Ultima actualizare: 31 ianuarie 2015]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s