În luna august 2015 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cea deja anunțată pe blog (Chipul nopţii):

– „Clasa 16 de Fotografie” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 6-20 august 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 6 august 2015, de la ora 18:30.

Afis_Expo

– „Amintiri. Portrete. Ritmuri” : două expoziții personale de fotografie Mihai Potârniche, în perioada 24 august – 12 septembrie 2015, organizate de Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi și Clubul Fotografilor Iași – expuse în Galeria de Artă „La Gard” și în Galeria de Artă „Labirint”. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 25 august 2015, de la ora 18:30. Mai multe detalii puteți citi aici.

Afis_Expo

– „Fragmente interetnice” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 26-30 august 2015, organizată de Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, Clubul Fotografilor Iași și Asociaţia Ghizilor din Bucovina – expusă în Parcul Universităţii din Suceava. Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 26 august 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi aici sau aici. Prezentarea expoziției într-un interviu la radio poate fi ascultată aici.

Afis_Expo

– „Zau de Câmpie – Ochiul de sânge al pământului” : expoziție de fotografie Ozolin Dușa și Codrin Buzdugan, în perioada 27 august – 17 septembrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției va avea loc joi, 27 august 2015, de la ora 18:30. Fotografiile expuse în expoziție și câteva imagini de la vernisaj pot fi privite în postarea de aici.

Afis_Expo

Cristian, 7 august 2015   [Ultima actualizare: 30 august 2015]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.