În luna septembrie 2015 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Veneţia în culori de carnaval și S-a dus vacanţa):

– „Amintiri. Portrete. Ritmuri” : două expoziții personale de fotografie Mihai Potârniche, în perioada 24 august – 12 septembrie 2015, organizate de Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi și Clubul Fotografilor Iași – expuse în Galeria de Artă „La Gard” și în Galeria de Artă „Labirint”. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 25 august 2015, de la ora 18:30. Mai multe detalii puteți citi aici.

Afis_Expo

– „Zau de Câmpie – Ochiul de sânge al pământului” : expoziție de fotografie Ozolin Dușa și Codrin Buzdugan, în perioada 27 august – 17 septembrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției va avea loc joi, 27 august 2015, de la ora 18:30. Fotografiile expuse în expoziție și câteva imagini de la vernisaj pot fi privite în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Vara din vis” : expoziție de fotografie Ana-Maria Sîngeap, în perioada 21 septembrie – 11 octombrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției va avea loc luni, 21 septembrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

Cristian, 14 septembrie 2015   [Ultima actualizare: 19 septembrie 2015]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.