În luna octombrie 2015 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Poiana cu Schit, I Norge și Printre umbre și «lighioane»):

– „Vara din vis” : expoziție de fotografie Ana-Maria Sîngeap, în perioada 21 septembrie – 11 octombrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 21 septembrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „F.I.Li.T. în fotografii – retrospectivă 2013-2014” : expoziție de fotografie Ioan Apetrei, Claudiu Bîrliba, Cristian Gafiţescu şi Adrian Purice, expusă la Institutul Francez Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc vineri, 2 octombrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici.

Afis_Expo

– „Iașul meu drag” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 12 octombrie – 1 noiembrie 29 octombrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 12 octombrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „People meet (in) architecture” : expoziție de fotografie Laurian Ghinițoiu, organizată de Asociația Studenților Arhitecți Iași și Ordinul Arhitecților din România – expusă în Galeriile Meru Iași. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 22 octombrie 2015, ora 20. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar aici puteți privi câteva instantanee surprinse la vernisaj. De asemenea, prezentarea expoziției la TVR Iaşi poate fi privită aici sau aici.

Afis_Expo

– „Cuvioasa” : expoziție de fotografie Constantin Ciofu, în perioada 24-31 octombrie 2015, organizată de Clubul Fotografilor Iaşi și Parohia Ortodoxă Montecatini Terme, Italia – expusă la Biserica catolică “Corpus Domini” din Via Marruota, 105, Montecatini Terme, Italia. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 24 octombrie 2015, ora 10:30. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii de la vernisaj puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici.

Afis_Expo

– Salonul Municipal de Fotografie „Sărbătorile Iașului 2015”, ediția a V-a, organizată de Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Asociația FotoIași. Vernisajul expoziției va avea loc vineri 30 octombrie 2015, ora 18 la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

Cristian, 12 octombrie 2015   [Ultima actualizare: 31 octombrie 2015]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s