În luna noiembrie 2015 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Poiana cu Schit, I Norge, Printre umbre și «lighioane» și Din tată-n fiu):

– „Aeromania – Tuzla 2015” : expoziție de fotografie Florin Macovei, în perioada 14 noiembrie – 6 decembrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 14 noiembrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj și cu o parte din fotografiile expuse.

Afis_Expo

– „Meșteșuguri tradiționale românești” : expoziție de fotografie Sorin Onișor, dedicată celui mai renumit olar moldovean, Dumitru Ifrim – expusă la Palas Mall Iași, în perioada 16-22 noiembrie. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Iluzii suprarealiste” : expoziție de fotografie în perioada 20 noiembrie – 15 decembrie 2015, organizată de agenția foto Pro Image – expusă la Palas Mall Iași, în zona pasarelei. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Târnosire” : expoziție de fotografie Constantin Ciofu, în perioada 29 noiembrie – 31 decembrie 2015, organizată de Clubul Fotografilor Iaşi și Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Moldoviţa, judeţul Suceava – expusă la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Moldoviţa. Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 29 noiembrie 2015, de la ora 12. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

Cristian, 16 noiembrie 2015   [Ultima actualizare: 29 noiembrie 2015]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.