În luna decembrie 2015 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie:

– „Aeromania – Tuzla 2015” : expoziție de fotografie Florin Macovei, în perioada 14 noiembrie – 6 decembrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 14 noiembrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj și cu o parte din fotografiile expuse.

Afis_Expo

– „Iluzii suprarealiste” : expoziție de fotografie în perioada 20 noiembrie – 15 decembrie 2015, organizată de agenția foto Pro Image – expusă la Palas Mall Iași, în zona pasarelei. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Târnosire” : expoziție de fotografie Constantin Ciofu, în perioada 29 noiembrie – 31 decembrie 2015, organizată de Clubul Fotografilor Iaşi și Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Moldoviţa, judeţul Suceava – expusă la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Moldoviţa. Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 29 noiembrie 2015, de la ora 12. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „În grădină la Mihai 1” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 7-27 decembrie 2015, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției va avea loc luni, 7 decembrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj și cu o parte din fotografiile expuse.

Afis_Expo

– „Oamenii Londrei” : expoziție de fotografie Ionuț Cîrjă, în perioada 28 decembrie 2015 – 17 ianuarie 2016, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 28 decembrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj și cu o parte din fotografiile expuse.

Afis_Expo

Cristian, 4 decembrie 2015   [Ultima actualizare: 31 decembrie 2015]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s