În luna ianuarie 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Jurnal de călătorie – Dolomiţi, Busturi, Omul de pe urmă și Origini):

– „Oamenii Londrei” : expoziție de fotografie Ionuț Cîrjă, în perioada 28 decembrie 2015 – 17 ianuarie 2016, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 28 decembrie 2015, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj și cu o parte din fotografiile expuse.

Afis_Expo

– „România lui Sorin Onișor văzută prin obiective NIKKOR” : expoziție de fotografie Sorin Onișor – expusă la Palas Mall Iași, în cafeneaua CTS Corner, în perioada 11 ianuarie – 11 februarie 2016. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 11 ianuarie 2016, la ora 19. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, respectiv aici. Câteva imagini de la vernisaj puteți privi în albumul de aici.

Afis_Expo

– „Our way to Cuba” : expoziție de fotografie Gina Buliga și Bogdan Comănescu – expusă la Hotel Eden Iași. Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 10 ianuarie 2016, la ora 18:30. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici. Fotografiile expuse sunt doar o mică parte dintre cele realizate de cei doi autori în timpul călătoriei în Cuba întreprinse în urmă cu un an – acestea pot fi văzute în albumul de aici și în postarea de aici.

Afis_Expo

– „În grădină la Mihai 2” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 18 ianuarie – 11 februarie 2016, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 18 ianuarie 2016, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj și cu o parte din fotografiile expuse. O altă perspectivă asupra fotografiilor expuse o puteți vedea aici.

Afis_Expo

Cristian, 9 ianuarie 2016   [Ultima actualizare: 29 ianuarie 2016]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.