În luna februarie 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (în(Tineri)re, Origini și Colectând Praf):

– „România lui Sorin Onișor văzută prin obiective NIKKOR” : expoziție de fotografie Sorin Onișor – expusă la Palas Mall Iași, în cafeneaua CTS Corner, în perioada 11 ianuarie – 11 februarie 2016. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 11 ianuarie 2016, la ora 19. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, respectiv aici. Câteva imagini de la vernisaj puteți privi în albumul de aici.

Afis_Expo

– „În grădină la Mihai 2” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 18 ianuarie – 11 februarie 2016, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 18 ianuarie 2016, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj și cu o parte din fotografiile expuse. O altă perspectivă asupra fotografiilor expuse o puteți vedea aici.

Afis_Expo

– „Trei ani de la înfiinţarea Parohiei Ortodoxe Române din Montecatini Terme” : expoziție de fotografie Constantin Ciofu, organizată de Clubul Fotografilor Iaşi și Parohia Ortodoxă Montecatini Terme, Italia – expusă la Biserica “Sfânta Muceniţă Pelaghia” din Via Volturno Nr.26 , Montecatini Terme, Italia. Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 7 februarie 2016, ora 12:50. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar impresii însoțite de imagini de la vernisaj puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici.

Afis_Expo

– „Veneția în culori de carnaval” : expoziție de fotografie Larisa Maxim, Marius Balan și Bogdan Lucaci, ce a putut fi văzută în septembrie 2015 la Galeria de Artă „La Gard”, revine acum în atenția publicului doritor de fotografie, începând din 14 februarie 2016, la cafeneaua CTS Corner din Palas. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Tramvaiul ieşean, istorie şi pasiune” : expoziție de cărţi poştale şi fotografii de epocă, în perioada 1 – 15 martie 2016, organizată de Asociaţia Tramclub Iaşi şi de Regia Autonomă de Transport Public Iaşi, pentru a marca împlinirea a 118 ani de la introducerea tramvaiului electric în Iași. Expoziția este expusă la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi, în spațiul expozițional situat la etajul I, iar vernisajul expoziției va avea loc marți, 1 martie 2016, ora 17. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Cristian, 1 februarie 2016   [Ultima actualizare: 29 februarie 2016]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.