În luna mai 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cea deja anunțată pe blog (Dincolo de nori):

– „Salonul Internațional de Artă Fotografică al României, ediția a XIX-a” : expoziție cu lucrările premiate în cadrul salonului, în perioada 14 aprilie – 14 mai 2016, organizată de Asociația Artiștilor Fotografi din România și expusă la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi, în „Galeriile Regale” ale B.C.U. („Cupola”). Vernisajul expoziției a avut loc pe 14 aprilie 2016, la ora 18, în prezența președintelui Asociației Artiștilor Fotografi din România, AFIAP Eugen Negrea. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, precum și aici sau aici, ori aici sau aici. Impresii ilustrate de la vernisaj puteți citi în postarea de aici, iar aici puteți vedea un album cu imagini de la vernisaj.

Afis_Expo

– „Flori de Florii” : expoziție personală de fotografie Romică Horhotă, în perioada 24 aprilie – 8 mai 2016, organizată de Clubul Fotografilor Iaşi și Parohia „Sfânta Mahramă a Domnului” şi „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Iaşi – expusă la Aşezământul Brâncovenesc din Iaşi, strada Decebal, numărul 22. Vernisajul expoziției a avut loc pe 24 aprilie 2016, la ora 12:30. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici. Expoziţia de faţă este dedicată sărbătorii Floriilor. Autorul a surprins prin intermediul aparatului de fotografiat florile primăverii, pe care le-a printat pentru a le arăta publicului larg. Impresii ilustrate de la vernisaj puteți citi în postarea de aici și în cea de aici. De asemenea, la două zile după vernisaj, a avut loc și un recital cameral religios în cadrul expoziției – mai multe detalii despre aceasta pot fi citite aici.

Afis_Expo

– „Eye-dentity of León” : expoziție personală de fotografie Iulian Marcu (i.e. Iulian Gane), în perioada 2-21 mai 2016, organizată de Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi și Clubul Fotografilor Iaşi – expusă în Galeria de Artă „Labirint”. Vernisajul expoziției a avut loc pe 10 mai 2016, la ora 18:30. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici. Expoziţia de faţă este rezultatul unui proiect fotografic ce încearcă să surprindă într-un mod neconvenţional oraşul León, situat în nord-vestul Spaniei, în care autorul a trăit aproape patru ani. Toate fotografiile proiectului au fost realizate cu un obiectiv fisheye (ochi de peşte), deformând lateralele, dar lăsând intactă esenţa locului. Impresii ilustrate de la vernisaj puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici.

Afis_Expo

– Câștigătorii Concursului Municipal de Fotografie pentru Elevi și Liceeni „Fii Fotograf de Iași”, Ediția I – 2016 : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 23 mai – 12 iunie 2016, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției va avea loc luni, 23 mai 2016, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar aici puteți vedea fotografiile câștigătoare din concurs.

Afis_Expo

Cristian, 7 mai 2016   [Ultima actualizare: 21 mai 2016]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.