În luna iulie 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Arhitecturi efemere și Ochi şi ferestre):

– „Declic in silabe” – ediţia a III-a, 2016 : expoziție de fotografie și Haiku, fotograf: Broşu Constantin, în perioada 24 iunie – 24 iulie 2016, organizată de Asociaţia “Time For Art” în colaborare cu Asociaţia “Universul Prieteniei” şi Ateneul Tătăraşi – expusă la Ateneul Tătăraşi, Str. Ion Creangă nr. 14, Iași. Vernisajul expoziției a avut loc pe 24 iunie 2016, la ora 17. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici. Expoziţia de faţă reprezintă un proiect de grup, iniţiat de fotograful Broşu Constantin, care s-a implicat cu un număr de 50 de fotografii de natură şi din viața satului, la care 43 de haijini români din ţară şi din străinătate au scris haiku la fotografie.

Afis_Expo

– „FotoMaraton ’16” – ediţia a XII-a, 2016 : expoziție colectivă de fotografie, ce prezintă cele mai bune fotografii premiate în cadrul concursului „FotoMaraton’16”, organizat de Institutul Francez Iaşi în ziua de 7 mai 2016, sub forma unui maraton fotografic. Vernisajul expoziției a avut loc vineri 15 iulie 2016, la ora 18. Expoziţia poate fi văzută la Institutul Francez Iaşi până în luna septembrie, iar online în albumul de aici.
Notă: doi dintre colegii din Clubul Fotografilor au fost premiați în acest concurs și au fotografii expuse în această expoziție (detalii despre cei doi puteți citi aici).

Afis_Expo

Cristian, 4 iulie 2016   [Ultima actualizare: 28 iulie 2016]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s