În luna august 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (De prin folder adunate și Omul de pe urmă):

– „FotoMaraton ’16” – ediţia a XII-a, 2016 : expoziție colectivă de fotografie, ce prezintă cele mai bune fotografii premiate în cadrul concursului „FotoMaraton’16”, organizat de Institutul Francez Iaşi în ziua de 7 mai 2016, sub forma unui maraton fotografic. Vernisajul expoziției a avut loc vineri 15 iulie 2016, la ora 18. Expoziţia poate fi văzută la Institutul Francez Iaşi până în luna septembrie, iar online în albumul de aici.
Notă: doi dintre colegii din Clubul Fotografilor au fost premiați în acest concurs și au fotografii expuse în această expoziție (detalii despre cei doi puteți citi aici).

Afis_Expo

– „3 IERARHI” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 8-29 august 2016, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 8 august 2016, de la ora 18. Expoziția este realizată în cadrul proiectului pentru elevi și liceeni „Fii Fotograf de Iași” organizat de către Primăria Municipiului Iași și cuprinde fotografii care pun în valoare unul dintre cele mai importante monumente ieșene – Biserica Mănăstirii Trei Ierarhi. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici.

Afis_Expo

Cristian, 13 august 2016   [Ultima actualizare: 14 august 2016]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.