În luna septembrie 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (De prin folder adunate, Omul de pe urmă și Timpu’ trece, leafa merge):

– „Raliul Iașului” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 5-25 septembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași – expusă la Iulius Mall Iași, la etajul II în zona Librăriei Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 5 septembrie 2016, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici (sau în cea de aici).

Afis_Expo

– „Euro Foto Art – expoziția numărul 521” : expoziție de fotografie a trei artiști fotografi din Iași – Constantin Ciobanu, Dorin Nicolae Mocanu și Marius Ernest Romilă, în perioada 2-27 septembrie 2016, organizată de Asociația Euro Foto Art din Oradea – expusă în Galeria „Euro Foto Art”, Piața 1 Decembrie, nr. 12, Oradea. Vernisajul expoziției a avut loc vineri, 2 septembrie 2016, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, în cea de aici, sau în cea de aici.

Afis_Expo

– „Inălțimi. Riscuri. Bucurii” : expoziție colectivă de fotografie cu tematică montană, expusă pe Esplanada Falticeni (Faleza) în zilele de 24-25 septembrie 2016, între orele 15-20. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la eveniment pot fi citite aici.

Afis_Expo

P.S. Două prezentări la TV ale evenimentului:

Cristian, 17 septembrie 2016   [Ultima actualizare: 28 septembrie 2016]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s