Avioane și spectacol, la aeroport

În weekendul 1-2 octombrie 2016, pe Aeroportul Internațional Iași s-a desfășurat finala Campionatului Național de Drift din 2016, despre care am povestit aici.

În timp ce piloții se întreceau la drifting pe pista veche a aeroportului, activitatea aeroportuară a continuat nestingherită, avioanele (fie curse aeriene comerciale, fie particulare) continuând să decoleze de pe, ori să aterizeze pe, pista nouă a aeroportului. În imaginea de mai sus, de exemplu, se poate observa aterizarea cursei de 15:20 de la Viena, a firmei Austrian.

Cum eu am fost doar duminică la aeroport, pentru a urmări finala de drifting, cu această ocazie am surprins în imagini și câteva dintre avioanele pe care le-am văzut decolând, ori aterizând, pe aeroportul din Iași în acea duminică.

Iată imagini cu decolarea de la ora 13:30, a cursei firmei Blue Air, către București-Otopeni (probabil că despre această cursă era vorba, deși după orarul oficial din acea zi trebuia să decoleze la 12:30; bănuiesc că a plecat cu o oră mai târziu datorită întârzierilor acumulate în timpul zborului de dimineață pe ruta Iași – Timișoara/Cluj-Napoca și retur la Iași):

Iată și imagini cu decolarea cursei de la ora 13:50, către Roma, a firmei Wizz Air:

La ora 14:20 a decolat cursa Tarom către București-Otopeni:

De asemenea, și unele avioane ultraușoare, particulare, au survolat văzduhul aeroportului în timpul finalei de drifting:

La ora 14:45 a aterizat un alt avion al firmei Blue Air, cursa de la Barcelona:

Avionul firmei Austrian, ce aterizase la ora 15 (a se vedea imaginea amintită ceva mai sus), a decolat la ora 15:55 înapoi spre Viena:

Iar avionul firmei Blue Air, ce aterizase la ora 14:45 de la Barcelona (a se vedea imaginea amintită puțin mai sus), a decolat la ora 16:35 către Londra:

Cristian, 12 octombrie 2016   [Ultima actualizare: 3 decembrie 2016]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s