În luna octombrie 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie:

– „Emoții din Iași” : expoziție de fotografie de Andrei Cucu, în perioada 8-21 octombrie 2016, expusă în Foaierul Ateneului din Iași, situat în Tătărași. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la ora 18. Mai multe detalii, precum și o parte din fotografiile expuse, le puteți afla citind postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Povești din alte lumi (manipulări)” : expoziție de fotografie de Ionuț Caraș, în perioada 10-30 octombrie 2016, expusă în Galeriile de Artă ale Ateneului din Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar imagini puteti vedea aici.

– „Regele Ferdinand I” : expoziție de fotografie, în perioada 10-31 octombrie 2016, expusă în zona de acces spre terasa Acoperiș a Ateneului din Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 10 octombrie 2016, de la ora 16:30. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Regele

– „Iașul din Inimă” : expoziție personală de fotografie Ozolin Dușa, în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași – expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași din Pasajul „Sfânta Vineri” – Hala Centrală. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 13, odată cu inaugurarea Centrului. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Paris” : expoziție personală de fotografie Valentina Cosmescu, în perioada 28 octombrie – 21 noiembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc vineri, 28 octombrie 2016, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, sau aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici.

Afis_Expo

Cristian, 14 octombrie 2016   [Ultima actualizare: 30 octombrie 2016]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.