Alte expoziții de fotografie la Iași în noiembrie 2016

În luna noiembrie 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Evadare din cotidian și H2O):

– „Iașul din Inimă” : expoziție personală de fotografie Ozolin Dușa, în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași – expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași din Pasajul „Sfânta Vineri” – Hala Centrală. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 13, odată cu inaugurarea Centrului. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Paris” : expoziție personală de fotografie Valentina Cosmescu, în perioada 28 octombrie – 21 noiembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc vineri, 28 octombrie 2016, de la ora 18. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, sau aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Pelerinajul lacrimilor” : expoziție personală de fotografie Constantin Ciofu, expusă la Biserica „Sfânta Muceniţă Pelaghia” – Montecatini Terme, Protopopiatul Toscana, Italia. Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 13 noiembrie 2016. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Afis_Expo

Cristian, 22 noiembrie 2016   [Ultima actualizare: 17 decembrie 2016]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s