În luna decembrie 2016 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Jurnal de călătorie – Qatar și Simplu ca bună ziua):

– Concursul Municipal de Fotografie „Fii Fotograf de Iași”, ediția a doua – expoziție cu fotografiile premiate în concurs, în perioada 29 noiembrie – 11 decembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Premierea concursului și vernisajul expoziției au avut loc marți, 29 noiembrie 2016, de la ora 18, la Palatul Roznovanu – sediul Primăriei Iași. Cine sunt premianții celei de a doua ediții a Concursului Municipal de Fotografie „Fii Fotograf de Iași” puteți afla din postarea de aici. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar o parte dintre fotografiile expuse pot fi văzute în postarea de aici.

Afis_Expo

– „Graffiti” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 1-14 decembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 5 decembrie 2016, de la ora 18, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Fotografiile din expoziție au rezultat în urma celor șase Ateliere de fotografie la care au participat o parte dintre elevii care și-au înscris lucrările la cea de a doua ediție a Concursului Municipal de Fotografie „Fii Fotograf de Iași”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici.

Afis_Expo

– „Raliul Iașului” : expoziție personală de fotografie Florin Macovei, în perioada 12-28 decembrie 2016, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 12 decembrie 2016, de la ora 18, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici.

Afis_Expo

Cristian, 2 decembrie 2016   [Ultima actualizare: 17 decembrie 2016]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.