În luna ianuarie 2017 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Jurnal de călătorie – Qatar, Simplu ca bună ziua, în(Tineri)re, Reflexii și Veşnicia s-a născut la sat…):

– „Datini” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 13-31 ianuarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Foaierul Ateneului din Iași. Vernisajul expoziției a avut loc vineri, 13 ianuarie 2017, de la ora 17. Mai multe detalii puteți citi în articolul de aici sau în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici.

Afis_Expo

– „Sărbătorile Iașului” : expoziție personală de fotografie Andrei Cucu, în perioada 29 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 29 decembrie 2016, de la ora 18, la Iulius Mall Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi văzute în albumul de aici.

– „Veneția” : expoziție personală de fotografie Codrin Buzdugan, în perioada 16 ianuarie – 5 februarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 16 ianuarie 2017, de la ora 18, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici.

– „Clasa 19 de Fotografie” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 12-29 ianuarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. În cadrul expoziției expun lucrări absolvenți ai Cursului de Inițiere în Fotografie organizat de către Asociația FotoIași și Ozolin Dușa. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 12 ianuarie 2017, de la ora 18, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi văzute în postarea de aici și în cea de aici .

– „Alter Ego” : expoziție personală de fotografie Mirela Grosu, în perioada 30 ianuarie – 19 februarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 30 ianuarie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, plus o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici.

Cristian, 19 ianuarie 2017   [Ultima actualizare: 31 ianuarie 2017]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s