În luna februarie 2017 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (în(Tineri)re, Reflexii și Veşnicia s-a născut la sat…):

– „Veneția” : expoziție personală de fotografie Codrin Buzdugan, în perioada 16 ianuarie – 5 februarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 16 ianuarie 2017, de la ora 18, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici.

– „Toamnă deasupra Cercului Polar” : expoziție personală de fotografie Ana Maria Sîngeap, în perioada 6 – 28 februarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 6 februarie 2017, de la ora 18:30, la Iulius Mall Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici sau în postarea de aici. Un album cu fotografiile expuse poate fi privit aici.

– „Alter Ego” : expoziție personală de fotografie Mirela Grosu, în perioada 30 ianuarie – 19 februarie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 30 ianuarie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, plus o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici.

Prezentarea expoziției la TVR Iași:

– „Ole!” : expoziție personală de fotografie Codrin Buzdugan, în perioada 20 februarie – 20 martie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 20 februarie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, plus o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici.

– „Athos” : expoziție personală de fotografie Constantin Ciofu, organizată de Clubul Fotografilor Iaşi împreună cu Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Ierarh Leon al Cataniei” – Alcamo din Italia și expusă în Biserica „San Vito” din Piazza „San Vituzzo” – Alcamo. Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 19 februarie 2017, ora 12:40. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Prezentarea expoziției la Trinitas TV:

– „Târnosire” : expoziție personală de fotografie Constantin Ciofu, organizată de Clubul Fotografilor Iaşi împreună cu Parohia “Sfânta Cuvioasă Parascheva” – Padova II din Italia și expusă în Biserica „Sfânta Parascheva” – Padova II, Via Tunisi 27B. Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 26 februarie 2017, ora 12. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, plus o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici și în cea de aici.

Prezentarea expoziției la Trinitas TV:

Cristian, 3 februarie 2017   [Ultima actualizare: 8 martie 2017]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.