În luna martie 2017 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (Primăvara în suflet românesc, AN 2016 și Veşnicia s-a născut la sat…):

– „Ole!” : expoziție personală de fotografie Codrin Buzdugan, în perioada 20 februarie – 20 martie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 20 februarie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, plus o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici.

– „Poveşti Veneţiene” : expoziție personală de fotografie Paul Pădurariu, expusă la Ateneul din Iași. Vernisajul expoziției a avut loc miercuri, 1 martie 2017, de la ora 18, în Foaierul Ateneului din Iași. Mai multe detalii puteți citi în acest event pe FB, iar impresii ilustrate de la vernisaj, plus o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în postarea de aici și în cea de aici.

Prezentarea expoziției la TVR Iași:

 

– „Copiii noștri” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 2 – 19 martie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc joi, 2 martie 2017, de la ora 18, la Iulius Mall Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, împreună cu o parte dintre fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici.

– „Hopa Mitică” : expoziție personală de fotografie Claudiu Bîrliba, în perioada 13 – 31 martie 2017, organizată de Clubul Fotografilor Iași împreună cu Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași și expusă în Galeria de Artă „La Gard” – Parcul Copou. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 14 martie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, în cea de aici, sau în acest event pe FB.

Prezentarea expoziției la TVR Iași poate fi privită în înregistrarea video din postarea de aici.

Impresii ilustrate de la vernisajul expoziției pot fi citite în postarea de aici, precum și în cea de aici, iar prezentarea vernisajului la radio poate fi ascultată în înregistrarea următoare:

– „Peisaje norvegiene” : expoziție personală de fotografie Iulian Sîngeap, în perioada 20 martie – 9 aprilie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 20 martie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici și în cea de aici.

– „Zburătoare, Târâtoare-Nțepătoare” : expoziție personală de fotografie Cristina Luchian, în perioada 20 martie – 23 aprilie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 20 martie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici și în cea de aici.

Cristian, 8 martie 2017   [Ultima actualizare: 31 martie 2017]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.