În luna aprilie 2017 la Iași mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cea deja anunțată pe blog (#rezist_Iași):

– „Peisaje norvegiene” : expoziție personală de fotografie Iulian Sîngeap, în perioada 20 martie – 9 aprilie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 20 martie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici și în cea de aici.

– „Zburătoare, Târâtoare-Nțepătoare” : expoziție personală de fotografie Cristina Luchian, în perioada 20 martie – 23 aprilie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 20 martie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici și în cea de aici.

– „Comănești 2016” : expoziție personală de fotografie Larissa Botezatu, în perioada 1-30 aprilie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Foaierul Ateneului din Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 1 aprilie 2017, de la ora 18, la Ateneul din Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

– „Storico Carnevale di Ivrea” : expoziție personală de fotografie Valentina Cosmescu, în perioada 10 aprilie – 7 mai 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni 10 aprilie, de la ora 18:30 la Iulius Mall. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj, plus (o parte dintre) fotografiile expuse, pot fi văzute în albumul de aici.

Prezentarea expoziției la TVR Iași poate fi privită aici:

 

– „Între Oglinzi Paralele” : expoziție personală de fotografie Marius Butiuc, în perioada 24 aprilie – 21 mai 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 25 aprilie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, simultan cu vernisajul altor 3 expoziții de fotografie. Această expoziție este dedicată, de asemenea, surprinderii protestelor ce au avut loc la Iași, sub motto-ul „#rezist”.
Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, precum și în cele de aici și de aici. Iar pe 27 aprilie expoziția a fost re-vernisată la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași, conform celor anunțate în postarea de aici. Impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici, iar un album cu imagini de la vernisaj și cu fotografiile expuse poate fi văzut aici.

Prezentarea expoziției la TVR Iași poate fi privită în înregistrarea video de aici:

– „Ochiul ciclopului” (din cadrul ciclului „Venezia Unica”) : expoziție personală de fotografie Ozolin Duşa, în perioada 24 aprilie – 13 mai 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 25 aprilie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, simultan cu vernisajul altor 3 expoziții de fotografie. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, precum și în cele de aici și de aici. Imagini de la montarea expoziției în panourile de La Gard pot fi văzute în postarea de aici. Impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici.

Prezentarea expoziției la TVR Iași poate fi privită în înregistrarea video de aici:

– „Dansând cu Urșii” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 24 aprilie – 13 mai 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Galeria „La Gard #2” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 25 aprilie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, simultan cu vernisajul altor 3 expoziții de fotografie. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, precum și în cele de aici și de aici. Impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici.

Prezentarea expoziției la TVR Iași poate fi privită în înregistrarea video de aici:

Iată și o imagine de grup cu expozanții:

Cristian, 10 aprilie 2017   [Ultima actualizare: 31 aprilie 2017]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.