În luna aprilie 2017 membrii Clubului Fotografilor Iași au participat la următoarele ture fotografice:

 1. În weekendul 1-2 aprilie 2017 colegul nostru Ghenadie Cebanu a organizat o tură foto în Ucraina, la Odessa, cu prilejul organizării Carnavalului Umorului – ”Iumorina”. În cadrul turei foto s-au mai realizat imagini la malul Mării Negre şi la Cetatea Albă. Mai multe detalii puteți afla citind postarea de aici, precum și cele de aici și de aici.

  Foto

 2. Sâmbătă, 8 aprilie 2017, colegul Constantin Ciofu ne-a invitat să surprindem în imagini Pelerinajul de Florii, ce a avut loc în Iași, pe traseul: Biserica Bărboi ­- Strada Costache Negri ­- Biserica „Sfântul Sava“ ­- Mănăstirea „Sfinţii Trei Ierarhi“ ­- Catedrala Mitropolitană din Iaşi. Mai multe detalii puteți afla citind evenimentul de pe grupul de FB al clubului, de aici, iar (o parte dintre) imaginile surprinse cu acest prilej le puteți vedea în postarea de aici.

  Foto

 3. Marți, 18 aprilie 2017, colegul Marius Balan a organizat o tură foto „spontană”, intitulată „Aprilie în Botanică”, vizitându-se lacul de acumulare din Grădina Botanică. Înainte de a merge în Grădina Botanică, s-au surprins și imagini panoramice ale orașului văzut de la etajul 10 din zona Canta, iar mai multe detalii puteți afla citind postarea de aici.

  Foto

 4. Vineri seara și sâmbătă dimineața, 21-22 aprilie 2017, colega noastră Mirela Grosu ne-a propus o tură foto la „înălțime”, i.e. pe acoperișul unui bloc de 10 etaje din zona Canta. Mai multe detalii puteți afla citind postarea de aici.

  Foto

Cristian, 30 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s