În luna iunie 2017 la Iași (și nu numai) puteți vizita următoarele expoziții de fotografie:

– „Pe urmele copilăriei lui Ion Creangă” : expoziție colectivă de fotografie, expusă în Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc miercuri, 31 mai 2017, de la ora 17, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici.

– „Kompot de la Odessa” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 5-23 iunie 2017, expusă în Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 6 iunie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi privite în postarea de aici.

– „Ivirea zorilor” : expoziție personală de fotografie Mirela Grosu, în perioada 5-23 iunie 2017, expusă în Galeria „Labirint” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 6 iunie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi privite în postarea de aici.

– „Mărturia unui mirean” – Fotografii pentru suflet : expoziție personală de fotografie Daniel Olariu, în perioada 4 – 18 iunie 2017, organizată de Parohia Ortodoxă Română “Sfântul Antonie cel Mare” în colaborare cu Clubul Fotografilor Iaşi, și expusă în Biserica Ortodoxă Română “Sfântul Antonie cel Mare”, via Sant’Anastasio Numărul 1, Lucca, Italia. Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 4 iunie 2017, de la ora 14. Mai multe detalii puteți citi în postările de aici, aici, aici sau aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi privite în postarea de aici.
Această expoziție a fost apoi re-expusă în Domul “San Martino” Lucca, aflat în Piazza Antelminelli din oraşul Lucca, regiunea Toscana – Italia, în perioada 25 iunie – 15 iulie 2017; mai multe detalii desprea aceasta puteți citi în postarea de aici.

Cristian, 7 iunie 2017   [Ultima actualizare: 7 iulie 2017]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.