În luna august 2017 la Iași ați avut posibilitatea de a vedea următoarele expoziții de fotografie:

– „Călător prin Ierusalim” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 17 iulie – 4 august 2017, expusă în Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 18 iulie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi privite în postarea de aici.

– „Urme” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 17 iulie – 4 august 2017, expusă în Galeria „Labirint” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 18 iulie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj pot fi privite în postarea de aici.

– „Pământ / apă / cer” : expoziție personală de fotografie Ciprian Șandru, în perioada 15 mai – 11 iunie 2017 (însă expoziția a rămas expusă pe simeze inclusiv în luna august), organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 15 mai 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii de la vernisaj pot fi citite în postarea de aici.

Cristian, 20 august 2017

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.