În luna septembrie 2017 la Iași (și nu numai) mai puteți vizita și următoarele expoziții de fotografie, pe lângă cele deja anunțate pe blog (în(Tineri)re și România de poveste):

– „Poveştile Nordului” : expoziție colectivă de fotografie, expusă în perioada 28 august – 15 septembrie 2017 în Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției a avut loc marți, 5 septembrie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisajul expoziției puteți vedea în postarea de aici.

– „Roșu peste tot” : expoziție personală de fotografie Marius Butiuc, în perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 18 septembrie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași, simultan cu vernisajul unei alte expoziții de fotografie. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii de la vernisaj puteți citi în postarea de aici.

– „Clasa 21 de Fotografie” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 18 septembrie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași, simultan cu vernisajul unei alte expoziții de fotografie. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii de la vernisaj puteți citi în postarea de aici.

Cristian, 5 septembrie 2017   [Ultima actualizare: 29 septembrie 2017]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.