În luna octombrie 2017 la Iași (și nu numai) puteți vizita următoarele expoziții de fotografie:

– „Roșu peste tot” : expoziție personală de fotografie Marius Butiuc, în perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în Iulius Mall Iași – etajul II, zona Librăria Cărturești. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 18 septembrie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași, simultan cu vernisajul unei alte expoziții de fotografie. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii de la vernisaj puteți citi în postarea de aici.

– „Clasa 21 de Fotografie” : expoziție colectivă de fotografie, în perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2017, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași. Vernisajul expoziției a avut loc luni, 18 septembrie 2017, de la ora 18:30, la sediul Centrului Municipal de Memorie Vizuală Iași, simultan cu vernisajul unei alte expoziții de fotografie. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici, iar impresii de la vernisaj puteți citi în postarea de aici.

– „Costumul tradiţional la români” : expoziție personală de fotografie Constantin Ciofu, expusă în cadrul Festivalului Internaţional „Credinţă, Tradiţie şi Artă” – Trapani, ediția a 2-a, la Biserica Ortodoxă Română din Trapani – Sicilia, Italia. Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 1 octombrie 2017, la ora 16, în Biserica „Immaculatella”, Via San Francesco D’assisi – Trapani, Numărul 74. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj puteți citi aici, aici sau aici.

– „Expoziţia Taberei de artă fotografică: Căutându-l pe Eminescu” Ipoteşti-Botoşani 2017, organizată de Clubul Fotografilor FOCUS Botoşani, în parteneriat cu: Memorialul Ipoteşti, Centrul Europe Direct Botoşani și Clubul Fotografilor Iaşi. Vernisajul lucrărilor expuse în galeria de artă de la intrarea în Parcul „Mihai Eminescu” din Botoşani a avut loc duminică, 1 octombrie 2017, de la ora 12. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj puteți citi aici, aici sau aici.

– „Jurnal de Călătorie – Acasă” : expoziție personală de fotografie Vasile Iacob, expusă în perioada 9-27 octombrie 13 octombrie – 3 noiembrie 2017 în Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 10 octombrie 2017 a avut loc marți, 17 octombrie 2017, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici sau în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj puteți citi aici.

Puteți asculta aici un interviu cu autorul expoziției, prezentat la Radio Iaşi. Iată și un reportaj despre expoziție prezentat la Apollonia TV:

– „Iași – orașul din inimă” : expoziție personală de fotografie Ozolin Dușa, organizată de Asociația FotoIași împreună cu Primăria Iași și expusă în luna octombrie 2017 pe Pietonalul Lăpușneanu, sub formă de baner pe gardul Muzeului Unirii. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici.

Cristian, 2 octombrie 2017   [Ultima actualizare: 25 octombrie 2017]

P.S. Citiți și

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.